[PJK-GERIK] Kem Blogging 24/12/11

Heeellloooo!!!!!!apa khabar semua!!!
Entry yg seterusnya berkisar tentang kem blogging aku bersama abang2 n kakak blogger(guna aku lar pulak formal sangat guna 'saya')jangan marah ye. Jom2 kita teruskan story pasal kem blogging nie.Kem nie diadakan di PJK GERIK dan disertai belia2 kawasan gerik.Bayaran tak mahal pun, RM 10 jer itupun untuk makanan 2 hari.Dapat sijil sih.Kem bermula pada pukul 9 am aku dan kawan2 pun merempit lar dari kampung aku yang jauh dipelusuk dunia tu,lebih kurang setengah jam kot baru aku sampai.Daftar2,buka2 laptop bersama2 dan kem pun bermula..abang2 blogger ajar macam2 pasal blog dan tips2 yang menarik.Diadakan juga beberapa pertandingan
menulis entry2 yang menarik dan hadiah yang lumayan menanti bagy pemenang..




tengah kusyuk menaip entry nak menang


abang2 blogger tgh memerhati blogger2 yang sibuk menulis entry


budak2 kampung aku yang sudah ketandusan idea dan nie lar yang  terjadi




 8 jam mengadap laptop..fuhhhh!!!dengan duduk ala2 melayu tak menyandar..macam nak patah pinggang bila bangun..tapi banyak yang kami belajar.tak rugi datang,yang tak datang tu rugi.an2.soo disini lar bermula kehidupan rasmi seorang blogger...

2 comments:

  1. selamat datang ke dunia blog..
    kekeke~
    :D

  2. wanda said... BALAS

    yeh acu..hahaa!!welcome to the blog's world..dpt lah kau jumpa dgn kirin and amal ye..ade je org ajak but aku malas la..hahaa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...