Segmen | Follow Seikhlas Hati

Hari ini first time nak join segmen sebab baru dalam dunia blog. Harap dapat belajar dan kenalan dengan lebih banyak lagi. Jom intai2 segmen nye.



Syarat-syaratnya
  • Buat entry bertajuk Segmen | Follow Seikhlas Hati
  • Tepek banner yang comel atas tuh. Tekan link, pastu copy :)
  • Follow blog mimie sini 
  • Tag kawan. Jom join Muhammad ardhan dan Liyana Alia
  • Hantar URL Entry korang kat sini. Yang full untuk entry nie.

  • Expired date : 31/1/2012 at 11.59 pm

Jom siapa nak join nak tambah-tambah kenalan dalam dunia blog.hehehe..aku pun first time buat entah betul ke tidak aku buat nye

Bak kata tukang pembuat segmen "Biarlah ada sedetik keikhlasan dalam setiap perkara yang kita lakukan" kan3



12 comments:

  1. Mimie said... BALAS

    thanks join.. sy follow kamu :)

  2. slm...sy dtg dr segmen yg sama..follow u dear..meh follow sy kalo sudi yea..

  3. follow kamu jugak :)

  4. Myshdorm said... BALAS

    @**NH-Nurul Hidayah** thanks2...

  5. tengs follow saya :) folo jugak

  6. tengs follow saya :) folo jugak

  7. singgah dari segmen yang sama...^_^ done following u my dear...:) nice blog...:)

    http://syazfida.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html

  8. awk, sy dh follow neyh.. tq taw.. bw jap..hehe

  9. HuNNy said... BALAS

    follow anda jugak.... hehehe http://www.hunnycoolz.blogspot.com/

  10. ila said... BALAS

    ila follow sini jugak.

    salam pkenalan

  11. Jasmin said... BALAS

    datang dari segmen yg sama...

    http://tintahitam-jasmin.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html

  12. ila said... BALAS

    follow blog nie.dari segmen yg same


    http://cadbury-lurve.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...