Lelaki Yang Lebih Cun Dari Boy Group Kpop

Revolusi Korean Pop atau singkatan nya K-pop semakin diterima di negara kita sekarang ni . Tanya la remaja-remaja sekarang ni mesti tahu apa itu k-pop , bak kata seseorang siapa yang tak minat kpop ni ketinggalan zaman la . Aku pun boleh dikatakan minat juga just tak la fanatik sangat sampai nak kahwin la terlompat-lompat la , aku masih boleh berfikir yang diorang tu bukan islam and sure2 lar tak boleh kahwin kan . HAHAHAHA

Aku minat k-pop ni di suara-suara yang sedap je bukan PRETTY FACE diorang tu(aku cakap pasal lelaki ye) tapi muka yang hensem tu menjadi satu bonus la bagi kumpulan yang suara memang perhhn macam kumpulan ballad +++ bukan macam kumpulan +++  , dah suara hampeh harap muka cun and badan ketul-ketul . Tapi sebenarnya bukan perihal kpop yang aku nak kongsikan , perihal sebenarnya ramai lagi orang yang lebih hensem atau lebih kurang hensem dari group kpop nye , kita je tak tahu . Bukan lar nak kata semua ahli group tak hensem tapi ada lelaki-lelaki dari negara lain yang hensem..jom kita tengok...

1.. Imran Abbas dari Pakistan seorang pelakon/model







2...Hamdan Al Moktoom, Arab mari tak silap anak kepada Prime Minister UAE





3...Piola Pascual, Filipina 




4...Mutaib bin Abdullah atau dikenali sebagai The grandson of king Faisal




5..Some Handsome Arab Men










Apamacam hensem atau oppa-oppa korang hensem lagi atau sama hensem atau tak hensem langsung , cer cerita yang mana tak hensem nak delete..Setiap orang ada kelebihan masing-masing kan2...aku lagi suka orang arab(korea pun suka juga)...hehehehe..piss yooo






12 comments:

  1. kakak said... BALAS

    gulp!!! astaghfirullahal'azim.. hhuhu.. mereka mmg hensem ye uhuhu

  2. Myshdorm said... BALAS

    @kakakBETUL2..hensem kan.....

  3. Heheheee..
    Arabian, hidung tu aset tu..

  4. A J Kwang said... BALAS

    OMGEEEEEE , mancungnyaaa hidung !

  5. Myshdorm said... BALAS

    @Lily Suhailiorg arab memang hidung tu aset erk??
    hehehehe

  6. Myshdorm said... BALAS

    @A J Kwangnak satu ambik lar..hahahaha

  7. ya Allah hensemnye.... lelaki macam ni lah baru hensem...

  8. edit lah post ni tambah remmy ishak hehehehehehe

  9. Myshdorm said... BALAS

    @Azza Azmanremy ishak??hahahaha..yg nye entry pasal org2 arab je..nnti buat entry org terhensem di malaysia pulak...hahahaha

  10. hnsemnya.. org arab? huh,, x dapat bayangkan nabi yusuf A.S hnsem camna pla..

  11. Fatimah said... BALAS

    grandson of faisal tu sgt hensem

  12. Mr.PinGu said... BALAS

    bilalah sy nak masuk list diatas hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...